logo Aquamossel
 
 

Aquamossel / de Barbé Groep

Aquamossel, het kwaliteitsmerk voor verse mosselen van de Barbé Groep. Slechts die verse mosselen welke voldoen aan de allerhoogste kwaliteitscriteria van de Barbé Groep, mogen het kwaliteitslabel Aquamossel voeren.

De Barbé Groep is een internationaal opererende onderneming, volledig gespecialiseerd in het kweken, verwerken, verkopen en distribueren van hoogwaardige verse mosselen.

Binnen de schelpdiersector neemt de Barbé Groep een bijzondere plaats in. Niet alleen omdat het één van de grootste ondernemingen betreft ( grootste mosselkweker van Zeeuwse mosselen ), maar vooral omdat de Barbé Groep werkt vanuit een unieke kwaliteitsketen strategie.

De Barbé Groep is zelf actief in iedere schakel van de productiekolom. Al deze schakels zijn naadloos en optimaal op elkaar afgestemd en weten zich 100 procent verantwoordelijk voor de optimale kwaliteit van het te leveren product. Dit geldt voor de zaadvisserij, de mosselkwekerij, de mosselverwerking en de distributie.

De Barbé Groep heeft hierdoor een eigen integrale productieketen ontwikkeld welke is gestoeld op een unieke kennis, gespecialiseerd vakmanschap en meer dan een eeuw ervaring als mosselkweker. Gehuisvest in de modernste verwerkingsfabriek van Europa, gebruik makend van de meest geavanceerde innovatieve systemen en gecontroleerd door objectieve kwaliteitsborging systemen als HACCP en IFS, kan de Barbé Groep een volledige integrale (mossel) kwaliteit garanderen. (van mosselzaad tot consumptie mossel).

De Barbé Groep staat dan ook voor gegarandeerde zeeverse kwaliteit uit een eigen integrale productieketen.

Korringaweg 53
Postbus 129, 4400 AC Yerseke (Nederland)
Tel. (0031)-113-57 42 00 • Fax (0031)-113-57 42 05
Internet: www.aquamossel.nl
E-mail: sales@aquamossel.nl

KvK: 22022836

Aquamossel
 
Aquamossel
 
Aquamossel
 
Aquamossel
 
Aquamossel
 
Aquamossel
 
Aquamossel
 
Aquamossel
 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
Nederlands